Cursuri de PIAN pentru ORICE NIVEL

Vă așteptăm într-o locație ultracentrală!

Detalii

ÎNSCRIERE

Pentru orice vârstă începând de la 6 ani!

Cursuri de CANTO

Orice nivel, de la începător la avansat!
Cursuri pentru toate vârstele începând cu 6 ani

Pregătire pentru
NEXT STAR | Românii au talent | Vocea României

Cursuri de chitară

Află acum mai multe

Cursuri de VIOARĂ - de la ÎNCEPĂTORI până la CEL MAI ÎNALT NIVEL

Metode moderne de predare și studiu

CURSURI INDIVIDUALE

MII DE PARTITURI PENTRU ORICE NIVEL

Cursuri de CHITARĂ BASS pentru ORICE NIVEL

Detalii

Cursuri Canto

Cântul vocal
Una dintre definiţiile muzicii ne spune că ea este “arta de a exprima sentimente şi idei cu ajutorul sunetelor combinate într-o manieră specifică”.
Muzica înseamnă vindecare şi ar trebui să facem din ea o parte activă şi conştientă a programului nostru de menţinere a sănătăţii. Chiar dacă nu putem cânta o melodie sau nu ştim să cântăm la un instrument muzical, există modalităţi simple de a folosi sunetul sacru pentru vindecare. Dacă putem vorbi, putem să vindecăm cu ajutorul sunetului.
Vocea are o capacitate extraordinară de a fi un instrument pentru hrănire şi vindecare. Știm că arta muzicală poate fi capabilă să redea din splendoarea muzicii cerești, iar aceasta ne poate conduce către o înălțare spirituală reală.
În cultura poporului român, sentimentul de sacralitate al muzicii este redat în mod deosebit prin genul coral, vocea umană fiind cea mai la îndemână omului cât și cea mai aproapiată inimii sale.
Canto este o disiplină cu predare individuală și are ca obiect de studiu vocea umană.
Vocea umană este un instrument complex, capabil să redea o gamă largă de trăiri și sentimente. Canto se studiază pe baze științifice, elevii învață mecanismul respirației și al fonației, tehnici speciale de susținere și emisie prin care se obține acel sunet specific cântăreților lirici.
Bel canto, este un stil de interpretare în muzica vocală, caracterizat prin puritatea liniei melodice, originar din Italia secolulu al VII- lea, luând amploare în decursul secolului al XIX-lea. Canto vizează performanța vocală printr-un studiu individual susținut pentru obținerea tehnicii vocale și a rafinamentului artistic.
Talentul și munca susținută reprezintă formula ideală pentru a vă deschide porțile marilor scene lirice ale lumii.

Despre Profesorul Coordonator

Mihaela Alexa  soprana, nascuta pe 11 septembrie 1988 in Bacau. Studiaza pian si canto in clasele 1- 12 la Liceul de Arta ” George Apostu ” din orasul natal.Apoi urmeaza clasa de canto clasic la  Conservator și primeste diploma de absolvent de  Master în muzică la Universitatea de Muzică din București, secția canto clasic. Este printre puținele soliste de canto clasic care a reușit să îmbine, dar și să diferențieze clasicul cu muzica ușoară, jazz, pop, soul. A participat și a câștigat numeroase competiții de muzică clasică, jazz și pop. În prezent este prim-solistă (soprană) la Teatrul de Opereta si Musical Ion Dacian din Bucuresti cu care susține frecvent numeroase concerte în țară și în străinătate.

Pactehe de cursuri disponibile

Pachet de 4 lectii/luna

Pachet de 9 lectii/luna

  • Varsta minima pentru cursanti: 6 ani
  • Desfasurare: o lectie/saptamana
  • Durata unei lectii: 50 minute
  • Instrument utilizat: Pianina electrica Yamaha, statie multifunctionala Sony, microfoane profesioniste
  • Pret: 400lei/pachet
  • Varsta minima pentru cursanti: 6 ani
  • Desfasurare: doua lectii/saptamana = 8 lectii/luna + o lectie bonus
  • Durata unei lectii: 50 minute
  • Instrument utilizat: Pianina electrica Yamaha, statie multifunctionala Sony, microfoane profesioniste
  • Pret: 800lei/pachet

Alte cursuri disponibile